Babbel för språkinlärning - Är det en bra språkapp?

Artikeln innehåller annonslänkar till Babbel.

Babbel är en av de mest populära språkapparna på marknaden. Genom appen går det att lära sig många olika språk, såsom spanska, franska, tyska, italienska och många andra.

Appen passar också för alla oavsett sin nuvarande språknivå. Appen har många olika svårighetsgrader, från nybörjare till avancerad nivå.

I denna artikeln går vi igenom språkappen Babbel för att se om det är ett bra hjälpmedel för språkinlärning.

Är Babbel bra för att lära sig språk?

Vi tycker att Babbel är en bra app för att lära sig ett nytt språk. Appen är väl utformad och erbjuder en mängd olika lektioner och andra funktioner som kan hjälpa dig att lära dig ett nytt språk eller förbättra dina språkkunskaper.

Lektionerna är korta, flexibla och anpassade efter din nuvarande kunskapsnivå. Det finns också en rad andra aktiviteter som du kan delta i eller konsumera för att lära dig i din dagliga rutin för att påskynda inlärningen såsom, livelektioner, poddar och mycket mer.

Genom att använda Babbel i din vardag så kommer du snabbare att göra framsteg i dina språkkunskaper.

Babbel erbjuder också en mängd olika språk att välja mellan. Oavsett om du vill lära dig spanska, franska, tyska eller något annat språk så kan därför är Babbel vara ett utmärkt alternativ.

Gå till Babbels hemsida!

Hur fungerar språkappen Babbel?

För att komma igång med Babbel behöver du ladda ner appen på din mobil genom Google Play eller App Store.

När du har installerat appen kan du sedan skapa en profil och välja vilket språk du vill lära dig. Du behöver sedan välja din kunskapsnivå, från nybörjare till avancerad. För att motivera dig själv kan du också sätta ett veckomål, vilket är hur många minuter som du ska spendera på appen per dag.

För att senare kunna använda appen behöver du också låta appen få åtkomst till din mikrofonen, för att du ska kunna ha verkliga samtal med Babbels programvara. Med appen kan du sedan öva upp dina talfärdigheter och få feedback på ditt uttal i realtid.

Du kan också bygga upp dina språkkunskaper genom att lyssna, prata, läsa och skriva på det valda språket. Det finns också flera grammatik- och ordförrådslektioner i Babbel-appen.

För att kunna få ut det mesta av Babbel och lära dig språket som du vill lära dig rekommenderas det att du använder appen minst 15 minuter per dag. Detta kan du exempelvis göra när du sitter på bussen eller en stund medan nu ligger i sängen.

Hur mycket kostar Babbel att använda?

Du kan skapa ett Babbelkonto helt gratis och prova på Babbel. Men om du vill fortsätta använda appen och få tillgång till alla funktioner och lektioner måste du betala för ett abonnemang.

Babbel har flera olika abonnemang beroende på hur lång tid du vill ägna dig åt att lära dig ett språk. Om du exempelvis väljer att betala kvartalsvis så kostar Babbel 110 kronor per månad.

Priser för de olika abonnemangen går att se på bilden nedan.

babbel priser

Beroende på hur länge du vill lära dig ett specifikt språk, så kommer Babbel därför att kosta olika mycket pengar. Om du exempelvis ska resa utomlands och bara behöver lära dig ett språk under en kortare tid, kan du välja en kortare prenumeration.

Gå till Babbels hemsida!

Bör du använda Babbel för att lära dig språk?

Babbel är en utmärkt app för språkinlärning. Appen är väl utformad, har många olika funktioner och lektioner och är prisvärd.

Om du vill lära dig ett nytt språk så rekommenderar vi att du provar Babbel. Du kan skapa ett gratis konto för att komma igång och därefter se om appen är rätt för dig.

Om du inte tror att appen är något för dig, så kan alltid säga upp din prenumeration och prova en annan app för språkinlärning.

Gå till Babbels hemsida!